Päivä meni myöhään iltaan opiskelujen parissa. Filosofian tentti oli kohtalaisen vaikea, joten toivottavasti ainakin luento osuus tuli läpäistyä. Kirjan joudun vielä tenttimään uudestaan, kuten vähän pelkäsinkin. :S Mutta miten ihanaa olikaan päästä luentojen jälkeen ulos juoksemaan ja sen päätteeksi saunomaan. Olo on ollut aivan täydellinen loppu illan. :)

Viikon verran on yks vaihtari yrittänyt sitkeästi tehdä parempaa tuttavuutta kanssani skype:ssä. Joka ilta mies jaksaa pyytää kuvaani jne. Pyytelyistä huolimatta kuvaani en ole lähettänyt. Jotenkin epäröin ja pelkään. Niin monta kertaa olen saanut pettyä miehiin. Miten lapsellisia ja sikamaisia tapauksia jotku ovatkin! Eivät välitä toisen tunteista pätkän vertaa. Omien himojen tyydyttäminen ajaa kaiken edelle. Mutta pettymyksistä huolimatta sisimpääni kaivertaa uteliaisuus. Toinen puoli minusta haluaisi lähettää kuvan uudelle tuttavuudelleni ja tutustua häneen paremmin. Toinen pyristelee vastaan. Kaksi halua sotii sisimmässäni. Kumpikohan voittaa - kumpi vai kampi? ;)

Eräs ystäväni (mies) sanoi, että hänen mielestä mies on valmis vakavampaan suhteeseen vasta 25-vuotiaana. Silloin mies pystyy antamaan naiselle vasta tukea, jota nainen kaipaa. Ystäväni puhui todella järkevää tekstiä. Lisäksi kumpikin meistä oli joutunut toisten ihmisten kyttäämisen kohteeksi. Jotku jaksavat seurata toisen elämää paljon tarkemmin kuin omaansa. Sen seurauksena lähtevät perättömät jutut liikkeelle, jotka toisten elämänseuraaja on päässänsä kuvitellut. Pari päivää sitten kuulin, että meikäläisellä olisi kuulemma suhde yhden lähipiirini miehen kanssa! Aluksi moinen valhe rasitti, mutta myöhemmin koko juttu antoi hyvät naurut! Kertakaikkiaan hankkikaa hyvät ihmiset oma elämä!Onneksi on olemassa ystäviä, joiden kanssa saa viettää yhdessä aikaa ja parantaa maailmaa. Se jos mikä on terapeuttista! :)

Äsken katsoin yhden kamalimmista 4D-dokumenteista! Dokumentissa kerrottiin maailman vahvimmasta, 11-vuotiaasta pojasta, joka oli harrastanut kehonrakennusta siitä asti, kun oppi kävelemään. Kyllä alkoi käymään niin sääliksi poikaa, joka ei ollut saanut elää normaalia lapsuuttansa. Vanhemmilla näytti olevan vain rahankiilto silmissä. Vankilaan moiset saisi heittää! Valitettavasti maailmassa on monenlaisia vanhempia. Varmasti kamalampiakin elämäntarinoita paljastuu vielä kulissien takaa.